Πως δουλεύει;

1
Αγόρασε το πακέτο σου!

Μέσα από 3 πακέτα, 1, 3 ή 6 μηνών μπορείς να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου και να ξεκινήσεις μαζί μας σήμερα κιόλας!

2
Μίλα με τον επαγγελματία μας

Αφού αγοράσεις το πακέτο σου, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου άμεσα και θα ορίσουμε ραντεβού (μέσω τηλεφώνου, Skype κλπ) για την επόμενη εργάσιμη ημέρα με έναν επαγγελματία γυμναστή/ προπονητή που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Επικοινωνώντας με τον προπονητή σου, θα συζητήσετε για τους στόχους σου και θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα προπονητικό πλάνο κομμένο και ραμμένο για σένα!

3
Ξεκίνα να πετυχαίνεις τους στόχους σου!

Πλέον έχεις πρόσβαση στο online προπονητικό πλάνο σου μέσα στο ημερολόγιο της πλατφόρμας μας. Μέσα από μία μεγάλη γκάμα videos με την εκτέλεση των ασκήσεων και οδηγίες για την κάθε μία από αυτές μπορείς να ξεκινήσεις να πετυχαίνεις τους στόχους σου σήμερα κ όλας! 

4
Είμαστε δίπλα σου

Το γεγονός ότι σου φτιάξαμε ένα προπονητικό πλάνο και μιλήσαμε μαζί σου 30 λεπτά στο τηλέφωνο δεν σταματάει την υπηρεσία μας εκεί. Θέλουμε να σε δούμε να το εφαρμόζεις και να πετυχαίνουμε και εμείς τους στόχους σου μαζί σου! Γι’ αυτό έχεις απεριόριστη πρόσβαση στον επαγγελματία σου μέσω του chat της πλατφόρμας και 2 Skype συνεδρίες το μήνα (κάθε 2 εβδομάδες), μέσα στις οποίες θα συζητάτε για την πρόοδό σου και την αναπροσαρμογή του προπονητικού πλάνου σου.

premium
Premium Προπονητικό Πλάνο

Πλέον μέσα από την premium υπηρεσία μας, μπορείς να κάνεις ένα μάθημα, είτε φυσικό είτε online με τον προπονητή σου, Κωνσταντίνο Βασάλο! Έτσι, εκτός από την εβδομαδιαία επικοινωνία που έχουμε για να παρακολουθούμε την πρόοδό σου, να βελτιώνουμε το ασκησιολόγιο που σου δίνουμε αναλόγως με τους στόχους και τις ανάγκες σου που καθημερινά αλλάζουν, πλέον υπάρχει η δυνατότητα να μπορείς να κάνεις μία φυσική ή online συνεδρία με τον προπονητή σου, για να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία ανάμεσά σας και να μπορέσει να διορθώσει οποιαδήποτε λάθη μπορεί να γίνονται στην εκτέλεση των ασκήσεων ή του προγράμματος.

 

Προσοχή: Τα φυσικά μαθήματα με τον Κωνσταντίνο πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ εντός Αττικής!

Πακέτα συνδρομών

1 Μήνας
59,00 €
3 Μήνες
15%
163,95 €
6 Μήνες
30%
301,80 €
1 μήνας
29,00 €

3 μήνες
15%
73,95 €

29€ / μήνα 24,65€ / μήνα

6 μήνες
30%
121,80 €

29€ / μήνα 20,3€ / μήνα