Πως δουλεύει;

1
Αγόρασε το πακέτο σου!

Μέσα από 3 πακέτα, 1, 3 ή 6 μηνών μπορείς να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου και να ξεκινήσεις μαζί μας σήμερα κιόλας!

2
Μίλα με τον επαγγελματία μας

Αφού αγοράσεις το πακέτο σου, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου άμεσα και θα ορίσουμε ραντεβού (μέσω τηλεφώνου, Skype κλπ) για την επόμενη εργάσιμη ημέρα με έναν επαγγελματία γυμναστή/ προπονητή που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Επικοινωνώντας με τον προπονητή σου, θα συζητήσετε για τους στόχους σου και θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα προπονητικό πλάνο κομμένο και ραμμένο για σένα!

3
Ξεκίνα να πετυχαίνεις τους στόχους σου!

Πλέον έχεις πρόσβαση στο online προπονητικό πλάνο σου μέσα στο ημερολόγιο της πλατφόρμας μας. Μέσα από μία μεγάλη γκάμα videos με την εκτέλεση των ασκήσεων και οδηγίες για την κάθε μία από αυτές μπορείς να ξεκινήσεις να πετυχαίνεις τους στόχους σου σήμερα κ όλας! 

4
Είμαστε δίπλα σου

Το γεγονός ότι σου φτιάξαμε ένα προπονητικό πλάνο και μιλήσαμε μαζί σου 30 λεπτά στο τηλέφωνο δεν σταματάει την υπηρεσία μας εκεί. Θέλουμε να σε δούμε να το εφαρμόζεις και να πετυχαίνουμε και εμείς τους στόχους σου μαζί σου! Γι’ αυτό έχεις απεριόριστη πρόσβαση στον επαγγελματία σου μέσω του chat της πλατφόρμας και 2 Skype συνεδρίες το μήνα (κάθε 2 εβδομάδες), μέσα στις οποίες θα συζητάτε για την πρόοδό σου και την αναπροσαρμογή του προπονητικού πλάνου σου.

Πακέτα συνδρομών

1 μήνας
29,00 €

3 μήνες
15%
73,95 €

29€ / μήνα 24,65€ / μήνα

6 μήνες
30%
121,80 €

29€ / μήνα 20,3€ / μήνα