Τι κερδίζω;

Εταιρικό προφιλ
Εταιρικό προφιλ

Μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα το δικό σου προσωπικό προφίλ στο οποίο, εκτός από την επαγγελματική σου περιγραφή και τα διπλώματα, μπορείς να ανεβάζεις φωτογραφίες και βίντεο της δουλειάς σου. Αν θες να ενισχύσεις ακόμα περισσότερο την αποτελεσματικότητα του προφίλ σου, μην ξεχνάς να ζητάς αξιολογήσεις από τους μαθητές σου.

Πρόσβαση σε πελάτες
Πρόσβαση σε πελάτες

Πρόσβαση σε νέους μαθητές, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και να επεκτείνεις τη δουλειά σου. Η επικοινωνία γίνεται εύκολα και η διαδικασία για να κλείσετε ραντεβού, είναι γρήγορη και απλή.

 

 

Ματιά στον ανταγωνισμό
Ματιά στον ανταγωνισμό

Ενημερώνεσαι για τους άλλους επαγγελματίες του χώρου και έτσι έχεις το κίνητρο και τη δυνατότητα για συνεχή βελτίωση. Η τεχνολογία καθώς και η ταχέως εξελισσόμενη αγορά ανεβάζουν καθημερινά τον πήχη και ενισχύουν την ευγενή άμιλλα.

Τεχνολογική εξέλιξη
Τεχνολογική εξέλιξη

Πλέον μπορείς να εξυγχρονίσεις τη δουλειά σου μέσα από την πλατφόρμα μας. Calendar των μαθημάτων σου, σημειώσεις για το καθένα από αυτά, analytics των μαθητών σου είναι μόνο λίγα από τα νέα features της fitpal μέσα από τα οποία θα μπορέσεις να κάνεις την προσέγγιση στους μαθητές σου πιο επαγγελματική και την εμπειρία τους ακόμα καλύτερη!