Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώστε με μετρητά ένα από τα προϊόντα/ υπηρεσίες μας ερχόμενοι στην εταιρία μας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας στον λογαριασμό με δικαιούχο την “FITPAL Ι.Κ.Ε.” και στην συνέχεια να μας ενημερώσετε για την κατάθεσή σας τηλεφωνικά στο 2102853057 ή στέλνοντάς μας το αποδεικτικό πληρωμής με e-mail (στο [email protected]). Σε περίπτωση εμβάσματος από διαφορετική τράπεζα το επιπλέον κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Λογαριασμός Alpha Bank (IBAN): GR9501401370137002002018025

Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας θα μεταφερθείτε στο σύστημα πληρωμών της ALPHA BANK όπου με ασφάλεια θα ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας. (ΔΕΝ κρατάμε τα στοιχεία της κάρτας σας).

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.