Κάνε πράξη την ισορροπημένη διατροφή με τα Fitpal Meals, επενδύοντας σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, χωρίς στερήσεις ή δεσμεύσεις!

fitpal meals
Τι είναι τα Fitpal Meals

Ο πλέον υγιεινός και γευστικός τρόπος να τρέφεσαι, με επιλογές και ποσότητες που ταιριάζουν απόλυτα στο διατροφικό σου προφίλ, τους στόχους και το budget σου!

Τα πιάτα μας είναι φρεσκομαγειρεμένα, λίγη ώρα πριν φτάσουν σε σένα. Το κάθε γεύμα είναι θερμιδομετρημένο και διατροφολογικά ελεγμένο. Τα γραμμάρια του κάθε πιάτου ποικίλουν και έτσι φτιάχνουμε το κάθε γεύμα σου κομμένο και ραμμένο πάνω σου!

Μπορείς να προσαρμόσεις τα γεύματά μας πάνω στην καθημερινότητά σου. Δεν χρειάζεται να δεσμευτείς σε ένα συγκεκριμένο αριθμό γευμάτων αλλά μπορείς να παραγγέλνεις τα γεύματα που χρειάζεσαι κάθε εβδομάδα, αναλόγως με τις ανάγκες σου!

Πως δουλεύουμε
service 1
Επικοινωνούμε μαζί σου

Η διατροφολογική μας ομάδα επικοινωνεί μαζί σου για να καταλάβουμε τις ανάγκες σου. Συζητάμε πάνω στους στόχους σου, μαθαίνουμε τις γευστικές σου προτιμήσεις και διαμορφώνουμε το πρώτο εβδομαδιαίο σου menu.

service 2
Ετοιμάζουμε το menu σου

Κάθε Παρασκευή, μετά από επικοινωνία μας, σου στέλνουμε το menu που έχουμε διαμορφώσει για σένα για την επόμενη εβδομάδα. Μπορείς να τροποποιήσεις, να προσθέσεις ή να ακυρώσεις κάποια παραγγελία σου μέχρι και μία μέρα πριν.

service 3
Μαγειρεύουμε και παραδίδουμε τα πιάτα σου

Μαγειρεύουμε κάθε μέρα για σένα και σου παραδίδουμε τα γεύματά σου 09:00 - 11:00 και 11:30 - 13:30 Δευτέρα με Παρασκευή. Αν χρειάζεσαι γεύματα και για το Σ/Κ, σου τα παραδίδουμε από την προηγούμενη ημέρα.