Κάνε πράξη την ισορροπημένη διατροφή με τα Fitpal Meals, επενδύοντας σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, χωρίς στερήσεις ή δεσμεύσεις!

fitpal meals
Τι είναι τα Fitpal Meals

Ο πλέον υγιεινός και γευστικός τρόπος να τρέφεσαι, με επιλογές και ποσότητες που ταιριάζουν απόλυτα στο διατροφικό προφίλ και τους στόχους σου!

Τα πιάτα μας είναι φρεσκομαγειρεμένα, λίγη ώρα πριν φτάσουν σε σένα. Το κάθε γεύμα είναι θερμιδομετρημένο και ποικίλει σε γραμμάρια του κάθε βασικού υλικού του, αναλόγως με τις διατροφικές σου ανάγκες!

Μπορείς να προσαρμόσεις τα γεύματά μας πάνω στην καθημερινότητά σου. Δεν χρειάζεται να δεσμευτείς σε ένα συγκεκριμένο αριθμό γευμάτων αλλά μπορείς να παραγγέλνεις τα γεύματα που χρειάζεσαι κάθε εβδομάδα.

Πως δουλεύουμε
service 1
Εβδομαδιαία Επικοινωνία

Κάθε εβδομάδα επικοινωνεί μαζί σου ο διατροφολόγος μας για να διαμορφώσουμε το menu της επόμενης εβδομάδας σου.

service 2
Ετοιμασία Φαγητού

Η κουζίνα μας ετοιμάζει σε καθημερινή βάση την παραγγελία της ημέρας σου. Οι πρώτες ύλες μας είναι οι πλέον αγνές και ποιοτικές της αγοράς, με τα κρεατικά και τα ψαρικά μας να είναι αγορασμένα αυθημερόν!

service 3
Αποστολή Φαγητού

Οι παραδόσεις εντός Αττικής πραγματοποιούνται κάθε μέρα Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 - 13:00 και 18:00 - 20:30 στο χώρο σου και ενημερώνεσαι με sms για την ακριβή ώρα παράδοσης. Έχεις live view για το που βρίσκεται ο διανομέας μας για να γνωρίζεις ακριβώς πότε θα είναι τα γεύματά μας στο πιάτο σου!