Πως δουλεύει

1
Αγόρασε το πακέτο σου!

Μέσα από 3 πακέτα, 1, 3 ή 6 μηνών μπορείς να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου και να ξεκινήσεις μαζί μας σήμερα κιόλας!

2
Μίλα με τον επαγγελματία μας

Αφού αγοράσεις το πακέτο σου, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου άμεσα και θα ορίσουμε ραντεβού (μέσω τηλεφώνου, Skype κλπ) μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα με έναν επαγγελματία διατροφολόγο μας. Επικοινωνώντας με το διατροφολόγο σου, θα συζητήσετε για τους στόχους σου και θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα διατροφικό πλάνο κομμένο και ραμμένο πάνω στις δικές σου διατροφικές συνήθειες και ανάγκες!

3
Ξεκίνα να πετυχαίνεις τους στόχους σου!

Πλέον έχεις πρόσβαση στο online διατροφικό πλάνο σου μέσα στο ημερολόγιο της πλατφόρμας μας. Μέσα από μία μεγάλη γκάμα συνταγών συνοδευόμενες από οδηγίες, υλικά, χρόνο εκτέλεσης κλπ μπορείς να παρακολουθείς την καθημερινή σου διατροφή μαζί με τη βοήθεια και των επαγγελματιών μας.

4
Είμαστε δίπλα σου

Το γεγονός ότι σου φτιάξαμε ένα διατροφικό πλάνο και μιλήσαμε μαζί σου 30 λεπτά στο τηλέφωνο δεν σταματάει την υπηρεσία μας εκεί. Θέλουμε να σε δούμε να το εφαρμόζεις και να πετυχαίνουμε και εμείς τους στόχους σου μαζί σου! Γι’ αυτό έχεις απεριόριστη πρόσβαση στον διατροφολόγο σου μέσω του chat της πλατφόρμας και 2 Skype συνεδρίες το μήνα (κάθε 2 εβδομάδες), μέσα στις οποίες θα συζητάτε για την πρόοδό σου και την αναπροσαρμογή του διατροφικού πλάνου σου.

Πακέτα συνδρομών

1 μήνας
39,00 €

3 μήνες
15%
99,45 €

39€ / μήνα 33,15€ / μήνα

6 μήνες
30%
163,80 €

39€ / μήνα 27,3€ / μήνα