Το Fitpal δημιουργήθηκε για όλους εμάς που πιστεύουμε πως η καλή φυσική κατάσταση και η σωστή διατροφή μπορούν να βελτιώσουν άμεσα την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής μας.

Κάπως έτσι σκεφτήκαμε το Fitpal· μία πλατφόρμα, ένα fitness community, που θα παρέχει στον καθένα εξατομικευμένα προγράμματα, σύμφωνα με τις δικές του, προσωπικές ανάγκες.

Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε μέσω του Fitpal είναι να μπορούμε όλοι να έχουμε πρόσβαση στους κατάλληλους επαγγελματίες και να ενημερωνόμαστε για αυτούς, από τα προσωπικά τους προφίλ. Να μπορούμε να δούμε τα διπλώματα και την εξειδίκευσή τους, φωτογραφίες και βίντεο από τη δουλειά τους και να έχουμε τη δυνατότητα να τους επιλέξουμε, διαβάζοντας αξιολογήσεις άλλων ανθρώπων.

Με ελάχιστα clicks μπορεί κανείς πλέον να εκδηλώσει ενδιαφέρον για ένα μάθημα με έναν personal trainer μας, συμπληρώνοντας κάποια ενδεικτικά στοιχεία και επικοινωνώντας μαζί του μέσω chat.

Πιστεύουμε πως όλοι μπορούμε να δημιουργήσουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, αρκεί να το αποφασίσουμε. Αν έχεις και εσύ τη θέληση, βρες αυτό που σου ταιριάζει, κομμένο και ραμμένο πάνω στις δικές σου ανάγκες. Τώρα με το Fitpal μπορείς!

Εξερεύνησε την πλατφόρμα σήμερα και έλα να δημιουργήσουμε μαζί την απόλυτη Fitness εμπειρία!

Η ομάδα

Christos Diamantis
CEO / Founder
Alexandros Vlavianos
Alexandros Vlavianos
Co-Founder / Investor
Michael Charalampous
Michael Charalampous
Co-Founder / Performance Marketing Expert
Dimitris Boukas
Dimitris Boukas
Performance Marketing Expert
Antonis Ventouris
Antonis Ventouris
Performance Marketing Expert
Konstantinos Vasalos
Konstantinos Vasalos
Brand Ambassador
Marina Koraki
Fitness Expert / Customer Support
Elli Rousou
Elli Roussou
Dietitian, Nutritionist
Spyros Capralos
Spyros Capralos
Investor
Amalia Vardinoyiannis
Amalia Vardinoyiannis
Investor