Οι υπηρεσίες μας

personal training
Personal Training

Μέσα στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς, οι οποίοι πλέον κάνουν και online sessions. Μέσα από φίλτρα όπως το είδος της γυμναστικής που θέλεις και η τιμή που είσαι διατεθειμένος να πληρώνεις, θα βρεις αυτούς που σου ταιριάζουν. Στο προφίλ του κάθε επαγγελματία μπορείς να βρεις το βιογραφικό του, πτυχία, προϋπηρεσία,  φωτογραφίες και πολλά άλλα.

- Μεγάλη βάση επαγγελματιών, αναλυτικά profiles με πλήρες βιογραφικό, φωτογραφίες, κριτικές και άλλα, για κάθε επαγγελματία μας

- Online υπηρεσίες

- Πακέτα μαθημάτων, για να μπορέσεις να εξοικονομήσεις χρήματα

- Εύκολη επικοινωνία με τον επαγγελματία μέσω του chat της Fitpal

proponitiko
Προπονητικό πλάνο

Αν είσαι ο τύπος του ανθρώπου που προτιμάς να προπονείσαι μόνος σου, αλλά παρ’ όλα αυτά νιώθεις ότι χρειάζεσαι κάποιον επαγγελματία για να σε καθοδηγήσει, τότε αυτή η υπηρεσία είναι κομμένη και ραμμένη για σένα! Ο προπονητής μας Κωνσταντίνος Βασάλος και όλη η ομάδα μας είναι έτοιμοι να δουλέψουν μαζί σου.

- Εξατομικευμένη προσέγγιση - Τα πλάνα μας τα δημιουργούμε από την αρχή για κάθε άνθρωπο ξεχωριστά! Videos για την εκτέλεση της κάθε άσκησης, χρόνοι εκτέλεσης, διαλείμματος, επαναλήψεις και άλλα θα συνοδεύουν το προπονητικό σου πλάνο.

- Προσαρμόζουμε την γυμναστική σου - Πλέον, μέσα από τη fitpal μπορείς να γυμνάζεσαι σωστά, όπου και να βρίσκεσαι, στο σπίτι σου, σε εξωτερικό χώρο, σε γυμναστήριο. Αρκεί ένα στρώμα και αρκετή διάθεση!

- Καθημερινή υποστήριξη από την ομάδα μας και προκαθορισμένη εβδομαδιαία επικοινωνία. Είμαστε δίπλα σου για οτιδήποτε χρειαστείς!

- Premium υπηρεσία με 1 online μάθημα το μήνα με τον προπονητή μας, Κωνσταντίνο Βασάλο για να μπορέσει να διορθώσει τα λάθη σου και να σε καθοδηγήσει καλύτερα!

diatrofiko
Διατροφικό πλάνο

Αν είσαι ο άνθρωπος που θέλεις να βάλεις πρόγραμμα στη διατροφή σου και να αλλάξεις το σώμα σου αλλά δεν βρίσκεις το σωστό τρόπο για να το πραγματοποιήσεις, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε! Μέσα από την πλατφόρμα μας, μπορείς να έχεις πλέον δίπλα σου τον διατροφολόγο μας και την ομάδα του.

- Εξατομικευμένη προσέγγιση - Τα πλάνα μας τα δημιουργούμε από την αρχή για κάθε άνθρωπο ξεχωριστά! Σχόλια, tips, συνταγές και πολλά άλλα συνοδεύουν το πλάνο σου!

- Καθημερινή υποστήριξη από την ομάδα μας και προκαθορισμένη εβδομαδιαία επικοινωνία. Είμαστε δίπλα σου για οτιδήποτε χρειαστείς!

- Όσο για τη διατροφή σου, άστο πάνω μας - Σου παρέχουμε λύσεις ακόμη και για τις μέρες που δεν θες να ασχοληθείς με την κουζίνα σου μέσω των fitpal meals!

- Premium υπηρεσία - Μετρήσεις βάρους, λίπους, ρυθμού μεταβολισμού κλπ στο χώρο σου με επαγγελματικούς λιπομετρητές της Tanita. Μόνο για κατοίκους εντός Αθηνών

 

meals
Fitpal Meals

Η καλύτερη λύση για όλους όσους θέλουν να τρέφονται υγιεινά, γευστικά και παράλληλα με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, αγορασμένα ελάχιστες ώρες πριν φτάσουν στο πιάτο σου! Πλήρως εξατομικευμένα πάνω στις ανάγκες σου, μέσα από τα fitpal meals μπορείς να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες σήμερα!

- Fitness Oriented γεύματα - Τα γεύματά μας είναι ιδανικά για κάποιον που θέλει να προσέξει τη διατροφή του, χωρίς περιττά λιπαρά και θερμίδες.

- Διατροφικά στοιχεία του κάθε πιάτου με αναλυτικές θερμιδικές και διατροφικές αξίες.

- Πλήρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες σου - Μπορείς να επιλέξεις την ποσότητα σε γραμμάρια για κάθε βασικό συστατικό του γεύματός σου και να προσαρμόσεις την τιμή του.

- Meal Kits - Υλικά για μαγείρεμα, έτοιμα και μεριδοποιημένα πάνω στις ανάγκες σου που συνοδεύονται με συνταγή. Έτοιμα για ..ψήσιμο.